Várostörténeti Fesztivál, Vulcan Cup 2004. május 3.
Holnaptól két kulturesemény is kezdetét veszi Celldömölkön. A Vulcan Cup nemzetközi labdarugó fesztiválra Európaszerte jönnek csapatok. A Várostörténeti Fesztivál alkalmat ad rá, hogy az ittlakók megismerjék elődjeik életét, szokásait. Mindezen eseményekhez jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok a résztvevőknek!

Átépítés alatt 2004. július 7.
Celldömölk belvárosa az elmúlt néhány hét alatt drasztikusan megváltozott. Míg a város magjában a körforgalom építése zajlik, addig a központ számos részén folyik az útépítés. Mindazonáltal a Celldömölki Városi Televízió képernyőjén megjelenő SMS-ek is azt tükrözik, hogy a celliek többségének egyáltalán nincs szüksége a körforgalomra. Ami az útépítést illeti, eddig csak azt érték el vele, hogy a gyalogátkelőhelyek eltűntek a központból. Ráadásul az autósok sem örülhetnek, hisz a járdarész növelésével az út szélessége is csökken. Az időpont sem a legmegfelelőbb, hisz néhány nap múlva turisták lepik el a várost. Ilyen látvány után nem gondolom, hogy Celldömölk idegenforgalma jelentősen nőne...

Boldog szülinapot Celldömölk Webpage! 2004. május 3.
Mint ahogy címoldalon is szóltam róla, egy éves az oldal. Ez alkalomból az oldal kinézete és tartalma gyökeresen megváltozott. Remélem, hogy rendszeres látogatóim közül egy se pártol el tőlem, új látogatóim pedig rendszeres látogatókká válnak. A véleményeket természetesen várom a Fórumba, vagy az e-mail címemre.

Kettős jubileum 2004. január 20.
Városunk kettős jubileumát ünnepli. Celldömölk 100 éve kapott mezővárosi rangot, és 25 éve lett ténylegesen város. Az Önkormányzat elmondása alapján az ez évi programok is ennek keretében kerülnek megrendezésre. Az évforduló alkalmával a látogatók századeleji képkiállítást láthattak a Kemenesaljai Művelődési Központban.

Vulkánfürdő tervek 2003. december 10.
Kattintson ide, és megnézheti a Vulkánfürdővel kapcsolatos cikkeket.